Menü
Kosár

Fizetési módok

1. Utánvét esetén: Készpénzes és bankártyás fizetés

A számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek fizetheted (utánvét). A futárnál készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz! A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találod meg. A futárszolgálat Erzsébet és más utalványokat illetve ajándékkártyát nem tud elfogadni. A csomagokat az MPL Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, SMS küldése után más előzetes telefonos egyeztetés nélkül  szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyedre kérd a szállítást). Ha szeretnéd, hogy rendelésedet ne azonnal, hanem más időpontban szállítsuk, kérjük, jelezd a megjegyzés rovatban! Így összevonhatod több rendelésedet, akár a a www.papira.hu, és www.decoflora.hu, webáruházakban történt vásárlásaiddal is és szállítási költséget takaríthatsz meg !

Ha a rendelés során személyes átvételt választasz, akkor a rendelt és visszaigazolt termékek árát az eurodiszkont.hu átvételi helyén, azaz nagykerraktárunkban (2336, Dunavarsány, Eötvös 29.) kell kifizetned. A személyes átadóponton készpénzes  fizetésre van lehetőség. Ilyenkor készpénzes  kifizetésű számlát kapsz és ingyenes, (szállítási költséget nem tartalmazó) személyes átvételre van lehetőséged,munkanapokon 8,00-16,30 óra között.

2. Fizetés banki előreutalással

Amennyiben banki előreutalással szeretnéd a termék árát kifizetni, kérjük, hogy azt jelezd megjegyzésben vagy kollegánknak a 06/30/6773851-es telefonszámon.

A termékek leszámlázása után, az ügyfélszolgálat emailben megküldi a számlát, és az azon szereplő végösszeget kell (az esetleges szállítási díjjal együtt) az alábbi bankszámlánkra átutalni:

Bankszámlaszám: 11742252-29907652-00000000
Bank neve: OTP Bank
Kedvezményezett neve: POLIMONDO Kft. 

Kérjük, hogy az átutalás megjegyzés sorában okvetlen tüntesd fel az email-ben megkapott számla számát, különben nem tudjuk azonosítani a befizetést!  A termék postázására csak az összeg beérkezése után van lehetősége, illetve a személyes átvétel is csak ezek után lehetséges.

 

Ügyfélszolgálat elérhetőségei, munkanapokon 7,30-16,00 között : tel: 06/30/6773851 e-mail:polimondo@gmail.com

 

 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.