Menü
Kosár

Általános szerződési és szállítási feltételek (ÁSZF)

Megrendelésének leadásával Ön a Polimondo Kft. vásárlója lesz. 

Kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót.

Az eladó minden esetben a Polimondo Kft.


Cím: 2336-H Dunavarsány, Eötvös u. 29.

Levelezési cím: 2336-H Dunavarsány, Eötvös u.29.

Adóigazgatási szám: 14537318-2-13

Telefonszám: 06-30-6773851 


A szerződés tárgya:

A szerződés tárgya a Polimondo Kft. internetes kis és nagykereskedelmi áruházában található valamennyi termék, melyeknek minden fontos ismertetője a kiválasztott terméket tartalmazó oldalon megtalálható.


Szállítási feltételek, határidők:

A megrendelt termékek átvételének módját a megrendelő dönti el. Választhat  a nagykereskedésünkkel szerződésben lévő MPL futárszolgálat házhozszállítása vagy  ingyenes személyes átvétel a dunavarsányi telephelyünkön. A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően 1-3-7 munkanap. Minden esetben személyesen tájékoztatjuk az ön által rendelkezésünkre bocsátott elérhetőségeken.

 

Átvételi módok, szállítási költség:

Házhoz szállítás Magyarországon futárszolgálattal:

A belföldi csomagokat az MPL Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, telefonos ÉRTESÍTÉS (SMS) után szállítják ki . Ha szeretné, hogy rendelését ne azonnal, hanem más időpontban szállítsák ki, kérjük, jelezze ezt rendeléskor a megjegyzés rovatban. Rendelése után kollegáink a megadott elérhetőségen 24 órán belül felkeresik önt és részletesen tájékoztatják rendelése állapotáról.


Szállítási. csomagolási, logisztikai, és utánvét költség: 


- A szállítás költsége normál méretű, nem törékeny, egy métert, egyik oldalán sem meghaladó csomagméret és 5 kg súlyig: 1790 forint ! 

Minden egyéb esetben a megadott elérhetőségein tájékoztatjuk kedvezményes szállítási költségeinkről!

A szállítási költség a leadott megrendeléstől független kiszámlázott tétel.

- Az utánvét költsége minden esetben: 399 ft. 


Utánvétes megrendelést csak belföldi posta címre teljesítünk!

Ingyenes személyes átvételre lehetőség van a dunavarsányi telephelyünkön, előzetes telefonos egyeztetés után, munkanapokon 11.00-16.00 óra közt. Címünk: 2336 Dunavarsány,Eötvös utca 29. 

Egyéb időpontban csak előzetes telefonos egyeztetés után: mobil +36-30-677-38-51


Észrevételek és reklamációk a szállítmányokkal kapcsolatban:

Amennyiben Ön bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az ilyen eseteket és bármi egyéb észrevételt (pl. eltérés a számlázott és a szállított tételek között, sértetlen csomagolásban sérült áru stb.) kérjük, jelezze felénk az áru átvételétől számított 48 órán belül, írásban az info@polimondo.hu e-mail címen vagy a +36-30-677-3851-es telefonszámon esetleg levélben: 2336 Dunavarsány, Eötvös u.29. postacímen.


Akciók, kedvezmények, rendelhető mennyiségek:

Internetes áruházunkban minden terméket  a kiírt bruttó áron vásárolhat meg a feltüntetett minimum vásárolható, mennyiségben.  A termékeknél meghatározott minimum rendelhető mennyiségek kötelező érvényűek !


Nagyobb mennyiség rendelése esetén speciális árakat és szállítási feltételeket áll módunkban Önnek biztosítani. Kérjük ilyen esetben mindig hívja a +36-30-2201500 -es telefonszámot. Nagykereskedő partnereink a továbbiakban is a  köztünk szerződésben rőgzített további kedvezményekkel és szerződési feltételekkel kapják termékeinket.

Webáruházunkban akciók keretében még olcsóbban vásárolhatnak. A személyes kedvezmény mértékét és az akciók érvényességi idejét minden esetben a Polimondo Kft. határozza meg.

 Fizetési, feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett tartalmazza az általános forgalmi adót. A vételár kiegyenlítése személyes átvétel vagy utánvét esetében készpénzben vagy bankkártyával történik. Nagykereskedelmi partnereink a köztünk szerződésben rögzített fizetési feltételekkel kapják a továbbiakban is termékeinket.

Nagyker szerződés igénye esetén kérjük tájékozódjon a +36-30-220-15-00-es telefonszámon.


Vásárlástól való elállás:

A vevő az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül a POLIMONDO Kft. címére: 2336 Dunavarsány, Eötvös u. 29..

Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású terméket veszünk vissza, és csak ebben az esetben térítjük meg a teljes vételárat a vásárló részére. A csomagolás sérüléséből adódó, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő kár költségei a vevőt terhelik.


Külföldi partnereink az EU-ban szokásos feltételekkel, nettó áron vásárolhatják meg termékeinket és csak személyes átvétellel a jelenleg érvényes jogszabályok keretein belül és érvényes EU-s adószámmal ! Ehhez érvényes céges dokumentumokat kérhet be cégünk !


Adatvédelem:

A Polimondo Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. Rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Kérjük tanulmányozza az Adatkezelési szabályzatot !


Hírlevél:

Kiadói akcióinkról hírlevelünkben küldünk tájékoztatást. A hírlevélre weboldalunkon lehet feliratkozni.


PANASZKEZELÉS:

Amennyiben panasza van a vásárlási szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát bármelyik elérhetőségünkön megteheti, akár elektronikus vagy postai úton.

Áruházunk panaszát a beérkezéstől számított legkésőbb 30 napon belül kivizsgálja és a panasz közlésével azonos módon értesíti Önt a vizsgálat eredményeiről, valamint arról, hogy elutasítás esetén milyen jogorvoslati lehetőségek állnak a megrendelő lehetőségére.

Ha ezen az úton nem sikerült panaszát érdemlegesen megoldanunk, úgy forduljon az alább felsorolt felügyeletei szerveinkhez:


OFE ORSZÁGOS FOGYASZTÓVÉDELMI EGYESÜLET

1012 Budapest, Logodi utca 22-24.

Tel: 06-1-311-7030, 06-1-311-1830, Fax: 06-1-331-7386,

AZ ILLETÉKES KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA MELLETT MűKÖDŐ BÉKÉLTETŐ TESTÜLET:

A területileg illetékes Békéltető Testületek elérhetőségei megtalálhatók a http://www.fvf.hu/elerhetoseg internetes oldalon.

Felelősség korlátozás:

A POLIMONDO Kft. nem vonható felelősségre az általa üzemeltetett internetes áruházhoz való kapcsolódásért, semmilyen vis major kategóriába sorolható esetért, vagy olyan eseménnyel kapcsolatosan, ami nem áll az irányítása alatt.

A Megrendelő kijelenti, hogy a szerződés tartalmát ismeri és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti.

A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre vonatkozó jogszabályok az irányadóak.

Minden egyéb kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban forduljon vevőszolgálatunkhoz, munkanapokon 10.00-16.00 óra között a +36-30-6773851-es telefonszámon, vagy az polimondo@gmail.com e-mail címen.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.