Fizetési módok

            1. Fizetés banki előreutalással.

Amennyiben a rendelés során fizetési módként banki előreutalást választasz, kérjük, hogy az ügyfélszolgálattól kapott számla teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) az alábbi bankszámlánkra utald át:

Bankszámlaszám: 11742252-29907652-00000000
Bank neve: OTP Bank
Kedvezményezett neve: POLIMONDO Kft. 

Kérjük, hogy az átutalás megjegyzés sorában okvetlen tüntesd fel a megkapott számla számát, amelyet az ügyfélszolgálat küld neked e-mailen, különben nem tudjuk azonosítani a befizetést!  Az összeg beérkezése után a választott módon juthatsz hozzá a megrendelt termékhez  (személyes átvétellel vagy kiszállítással). 

Ügyfélszolgálat elérhetőségei, munkanapokon 8,30-16,30 között : tel:06-24-656749 fax: 06-24-656750, e-mail:polimondo@gmail.com

           2. Készpénzes fizetés

A számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek fizetheted (utánvét). A futárnál készpénzzel és kártyával is fizethetsz! A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találod meg. A futárszolgálat Erzsébet és más utalványokat illetve ajándékkártyát nem tud elfogadni. A csomagokat az MPL Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, SMS küldése után más előzetes telefonos egyeztetés nélkül  szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyedre kérd a szállítást). Ha szeretnéd, hogy rendelésedet ne azonnal, hanem más időpontban szállítsuk, kérjük, jelezd a megjegyzés rovatban! Így összevonhatod több rendelésedet, akár a www.decoflora.hu és a www.droffice.hu webáruházakban történt vásárlásaiddal is és szállítási költséget takaríthatsz meg !

Ha a rendelés során személyes átvételt választasz, akkor a rendelt és visszaigazolt termékek árát az eurodiszkont.hu átvételi helyén, azaz nagykerraktárunkban (2315 Szigethalom, Mű út 240.) kell kifizetned. A személyes átadóponton készpénzes és kártyás ( MAESTRO+VISA) fizetésre van lehetőség. Ilyenkor készpénzes számlát kapsz és ingyenes, (szállítási költséget nem tartalmazó) személyes átvételre van lehetőséged,munkanapokon 10,00-16,00 óra között.

 

 

Polimondo © 2014